WordPress Webhosting en Onderhoud

Geen zorgen willen hebben over de veiligheid en onderhoud van jouw WordPress website? Met een webhosting- en onderhoudspakket blijft jouw zakelijke website veilig, snel en up-to-date. Inclusief elke maand gratis supporturen voor hulp en aanpassingen.

Razendsnelle en betrouwbare webhosting

voor jouw WordPress website

Jouw website moet ergens worden opgeslagen (webhosting). Dit kan op vele plekken, maar qua snelheid, veiligheid en service is het belangrijk dat dit bij een betrouwbare webhosting bedrijf gebeurt. Daarom host ik alle WordPress websites bij mijn vaste hostingpartner. Mocht je al een WordPress website hebben, dan kan ik de verhuizing van jouw bedrijfswebsite, domeinnaam en e-mail verzorgen. Dit zit bij de hostingpakketten inbegrepen.

Waarom website onderhoud belangrijk is

Als software en plugins verouderd zijn is het gemakkelijk voor kwaadwillenden om jouw bedrijfswebsite te hacken. Updates zijn er niet alleen voor verbeteringen, maar ook voor beveiligingslekken. Het is dus enorm belangrijk dat de updates met regelmaat worden gedaan.

Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar het komt wel eens voor dat een onderdeel op jouw website niet meer goed werkt na een update. Jouw website moet daarom na elke update worden getest en eventuele problemen moeten worden opgelost. Voor een klein maandelijks bedrag doe ik dit voor je. Daarbij krijg je als extra service elke maand gratis supporturen. Wil je bijvoorbeeld een onderdeel of pagina toevoegen, of heb je hulp nodig bij grotere aanpassingen, dan hoeft er geen uurtarief voor gerekend te worden.