Zoekmachine optimalisatie: Beter gevonden worden in Google

Als SEO specialist kan ik jouw online vindbaarheid vergroten. Met zoekmachine optimalisatie valt heel veel te winnen. Geef jouw zakelijke website een maandelijkse boost en blijf voor op je concurrentie!

Online vindbaarheid vergroten

door goede zoekmachine optimalisatie

Voor grote bedrijven is SEO optimalisatie (zoekmachineoptimalisatie) een must om beter online vindbaar te worden én te blijven. Voor startups en het MKB liggen hier grote kansen. Veel van deze bedrijven laten dit namelijk vaak links liggen, of weten niet van de enorme waarde. Zoekmachine optimalisatie is namelijk een relatief goedkope vorm van marketing. Het vergt wel enige tijdsinvestering (enkele maanden), maar het resultaat is dat meer dan waard! Zodra jouw bedrijf goed online vindbaar is ontvang je meer bezoekers en meer bezoekers is weer goed voor jouw positie in Google.

Hogere positie in Google: meer (relevante) klanten

Een goed werkende, relevante en gebruiksvriendelijke website zorgt al voor een goede positie in Google. Maar om mee te blijven concurreren, heb je een goede SEO strategie nodig. Je kunt dit deels zelf doen door bijvoorbeeld relevante content te schrijven, zoals het schrijven van een blog. Echter zijn er ontzettend veel manieren qua website optimalisatie die ervoor zorgen dat je online goed vindbaar wordt. Dit levert jou uiteindelijk meer relevante klanten op.

Wil jij jouw website beter vindbaar maken? Bekijk de SEO pakketten en neem gerust contact op als je meer wilt weten.

Online vindbaar

Met SEO optimalisatie bouw je aan je online vindbaarheid voor de lange termijn. Je zet een basis neer en laat deze verder groeien.

Maandelijks opzegbaar

Hoewel het belangrijk is om minstens enkele maanden aan SEO optimalisatie te werken, kun je gewoon elke maand je abonnement stopzetten (en weer opstarten).

Goedkope marketingvorm

Met zoekmachine optimalisatie ben je op een goedkope manier altijd zichtbaar. Adverteren kost je maandelijks namelijk best veel geld als je het goed wilt doen.

Tarieven SEO Pakketten 

* Er wordt altijd eerst een SEO strategie gemaakt. Dit is voor ieder SEO pakket hetzelfde. De zoekmachine optimalisaties kunnen een combinatie zijn van onder andere de snelheid optimaliseren, website optimalisatie, content (her)schrijven, meta-beschrijvingen en landingspagina’s maken.

Start LevelUp

4 uur per maand *